In data de 09 octombrie a.c. a fost organizat la Cluj-Napoca, in cadrul proiectului POSDRU/175/2.1/S/150381- ”Pregatirea elevilor pentru demararea si administrarea unei afaceri”, un seminar de specialitate de prezentare a platformei electronice Business Game, creata ca o facilitate care sa permita elevilor sa isi insuseasca si sa gestioneze concepte si procese specifice activitatilor antreprenoriale.

La eveniment au fost prezenti elevi de la institutiile de invatamant din zona de N-V a tarii (Colegiul Economic ”Partenie Cosma”- Oradea, Colegiul Tehnic ”Iuliu Maniu”- Carei, Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”- Baia Mare,Colegiul Național ”Silvania”- Zalău, Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”-  Bistrița si Colegiul Național ”George Barițiu”- Cluj-Napoca), insotiti de profesori indrumatori si de expertii implicati in implementarea proiectului.

Cu aceasta ocazie elevii prezenti la eveniment au participat si la cea de-a 3 -a editi a Festivalului International de Carte Transilvania- manifestare culturala reprezentativa pentru zona de nord-vest a tarii.