INVITAȚIE

TÂRGUL FIRMELOR DE EXERCITIU

DIN REGIUNILE NORD VEST ȘI VEST

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad vă invită să participați, în perioada 7 – 8 Mai 2015, la Expo Arad, la Târgul firmelor de exercițiu din Regiunile Nord Vest și Vest. Evenimentul va avea loc în cadrul proiectului POSDRU/175/2.1/S/150380 ”Pregătirea elevilor pentru  demararea  și administrarea unei afaceri”.

Obiectivele propuse: 

  • Familiarizarea elevilor cu activităţile specifice unei firme reale
  • Simularea operaţiunilor şi proceselor economice specifice mediului real de afaceri
  • Perfecţionarea limbajului de afaceri
  • Întâlniri cu firme multinaționale și agenți economici locali
  • Participarea la simpozion și conferința internațională de bune practici egiptene
  • Participare la Forumul Antreprenorial organizat în cadrul târgului.

Participarea elevilor la evenimente care permit contactul direct cu mediul de afaceri, este deosebit de benefică pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi de comunicare ale acestora. Experienţa de a conduce direct negocierile şi de a dezvolta spiritul de echipă se pot exersa cu succes numai în cadrul unui târg al firmelor de exerciţiu. Aici pot fi întâlniţi  parteneri de afaceri, se poate comunica direct cu ei, elevii îşi amenajează propriul stand, învaţă să ia decizii şi îşi dezvoltă încrederea în forţele proprii.

Pentru informații suplimentare persoana de contact este Mihaela Floricău, telefon 0730 – 188.293 sau e-mail:mihaela.floricau@ccia-arad.ro